Solution Analyst com369.702.001 –

Introduction

Is oplossingsgericht werken jouw ding? Stel je alles constant in vraag om steeds op zoek te gaan naar de versie 2.0? Bij onze klant willen ze dagelijks hun bedrijfsprocessen, IT-tools en informatiestromen te verbeteren. Als solution analyst IT ga je aan de slag in het domein Customer & Marketing om er de communicatie- en informatieflows naar onze klanten te optimaliseren. Een boeiende job met impact.

Organization

Je komt terecht in een zeer leuk team van experten

Function

Jouw takenpakket als solution analyst IT:


• Je komt terecht in de dienst Marketing Communication waar de communicatie- en informatiestromen naar onze klanten worden beheerd. Denk aan de communicaties die onze klanten ontvangen

• De huidige processen bekijk je door een analytische bril. Je brengt de behoeften, noden en processen van jouw business in kaart. Je werkt projectmatig om onze bestaande systemen te optimaliseren of nieuwe systemen te installeren. Zo kan je je business partners optimaal ondersteunen om hun strategische doelstellingen te realiseren

• Je bouwt duurzame relaties op met je stakeholders en brengt de noden op het vlak van businessprocessen, werkmethoden en IT-systemen in kaart aan de hand van analyses en zet die om in concrete oplossingen.

•Je helpt je business partners hun strategische doelstellingen te bereiken door bestaande systemen te optimaliseren of nieuwe systemen te introduceren.

• Je denkt mee met de business analisten, architecten en ontwikkelaars over mogelijke IT- en procesoplossingen en stelt die voor aan jouw interne partner.

• Je voorziet de nodige documentatie zodat alle stakeholders en eindgebruikers je oplossing duurzaam kunnen toepassen.

Je werkt in Vlaams Brabant en kan tot 3 dagen per week thuiswerken of in een van de regionale kantoren

Requirements

Profiel

• Ervaring – Je hebt een masterdiploma en hebt ervaring als business of functional analyst. Je hebt ook voeling met de technische kant van de job. Kennis van use cases, logisch datamodel en requirement analyse is een plus.

• Initiatief – Je zoekt zelf je weg in je job en neemt vlot het roer in handen om oplossingen te zoeken en je gesprekspartners mee te nemen.

• Communicatieskills – Je kan je ideeën vlot verwoorden en vertuigt door je inlevingsvermogen en oplossingsgerichte stijl.

• Klantgerichtheid – Bij alles wat je doet zet je de klant op de eerste plaats.

• Talenkennis – Je communiceert vlot in het Nederlands en Engels. Kennis van het Frans is een grote plus.

Offer

we bieden een marktconform, opleidingen en eventueel een coaching track op maat gemaakt

Information

Chatry Van Hove:

email: [email protected]

phone: +32 2 255 71 50

Application

Chatry Van Hove:

email: [email protected]

phone: +32 2 255 71 50

Our values

We do not only have a set of value that guide our daily choices, but they are really embedded in our DNA. We call it WESTPOLE MENTALITY. Our culture respects individuality and growth for each employee, and if you join our family you will be in contact every day with our values, which represent the way we face our daily challenges.