Cobol Programmer –

Introduction

We zijn op zoek naar  3 COBOL ontwikkelaars voor onze klant in Mechelen om zo snel mogelijk te starten

Organization

je maakt deel uit van een dynamisch en leergierig team waar iedereen de teamleden helpt waar hij/zij kan

Function

Periode : 1 jaar (met optie op verlenging mits positieve evaluatie)

Startdatum : 01/11/22

Plaats van uitvoering : Mechelen


Taakomschrijving

Je gaat aan de slag binnen een hecht en ervaren team. Je werkt samen met een 30-tal collega’s: software engineers, application managers, IT-architecten, … Daarnaast sta je ook in contact met business- en solution analisten. Je kan dus rekenen op heel wat interne expertise en kennis.

Wat doe je concreet?

Je schrijft COBOL programma’s in het eigen geschreven B2B pakket.

Onze projecten in B2B context kunnen te maken hebben met oa facturatie, artikelgevevens, artikelprijzen, klantenbeheer, …

Je ontwikkelt, test en implementeert de oplossingen.

Je verdiept je in de integratie van applicaties met andere platformen of pakketten en zorgt voor een vlekkeloos verloop van de integratie.

Bij incidenten analyseer je wat er misging, stel je een oplossing voor en volg je op. Je ontwikkelt, test en implementeert die oplossingen


Ons B2B pakket is een REDHAT linux omgeving die gevirtualiseerd (VMWARE) is. Op deze server maken we gebruik van een enterprise ORACLE 11 databank, met de EASYMAP tool voor integratie met onze ACUCOBOL 85 software ontwikkeltaal.

Voor onze geïntegreerde cobol webservices maken we dan weer gebruik van JAVA SDK en de Apache Ant tool (HTTP/SOAP XML). Onze java based web applicaties worden tot slot gehost door een IBM Websphere Application Server (WAS).


Je werkt in Mechelen en kan tot 3 dagen per week thuiswerken.


Project

Je zal werken aan projecten in B2B context:

oa Supply Chain Food Programma:

Doel: We zijn intern aan het overschakelen voor onze supply chain naar naar het pakket van de groep. Hierdoor dienen er integraties gemaakt worden van ons eigen geschreven B2B pakket in COBOL naar het supply chain pakket (PL1 en JAVA).

Mogelijk wordt ook mee ingeschakeld om run-taken (support) in het B2B COBOL pakket uit te voeren. Je lost technische incidenten op, bepaalt de dringendheid van een probleem, voert dagelijkse checks uit, volgt processen op, analyseert wat fout liep enz. In die rol sta je heel nauw in contact met onze helpdesk.

Requirements

• Kennis en ervaring – Je hebt minimum 5 ervaring als software engineer COBOL. Het is een pluspunt als je al hebt al gewerkt met een enterprise Oracle databank.

• Open-minded en leergierig – Je bent van nature leergierig en maakt dankbaar gebruik van de expertise van je collega’s.

• Analytisch en oplossingsgericht – Je ziet meteen de kern van een probleem en kan snel een gerichte oplossing formuleren.

• Flexibel – Je kan goed om met (plotse) veranderingen of problemen

• Communicatief en klantgericht – Je werkt vlot samen met verschillende persoonlijkheden en profielen. Je stelt de belangen van de eindgebruiker voorop, en communiceert je standpunt of oplossing helder en constructief met alle betrokken partijen.

• Betrokkenheid – Je voelt je betrokken bij de groei van de organisatie en draagt samen met ons respect, openheid en teamwork hoog in het vaandel.

• Talenkennis – Je communiceert vlot in het Nederlands en het Engels, zodat je met al je collega’s, partners en stakeholders goed kan samenwerken. Kennis van het Frans is een pluspunt.

Offer

we bieden een marktconform loon en een coaching track

Information

Chatry Van Hove

telefoon: +32 2 255 71 50

email: [email protected]

Application

Chatry Van Hove

telefoon: +32 2 255 71 50

email: [email protected]

Our values

We do not only have a set of value that guide our daily choices, but they are really embedded in our DNA. We call it WESTPOLE MENTALITY. Our culture respects individuality and growth for each employee, and if you join our family you will be in contact every day with our values, which represent the way we face our daily challenges.